Design

Design, Tervetuloa Northerndesign.fi verkkosivulle

Design, Olemme oululainen monipalveleva graafinen suunnittelu- ja palveluyritys, joka tuottaa asiakkailleen edullisia verkkosivuja, sekä muita graafisia palveluita. Toimimme Northerndesign ja KSD-Palvelut -brändinimellä. Tällä hetkellä meillä ei ole vielä erillistä toimistorakennusta. Palvelemme asiakkaita verkkopalveluiden kautta, sekä järjestämme asiakaspalavereita sovituissa paikoissa, joten palvelua voitte saada, jopa kotiovellenne saakka, jos niin sovimme. Olkaa yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenotto -lomakkeella.

Referenssit – Design

Olemme tehneet yksityisille, sekä yrityksille heitä palvelevia sivustoja ja graafisia tuotteita. Kaikki referenssit on meille tärkeitä ja haluamme antaa aina parasta mahdollista osaamistamme asiakkaillemme.

Mukautetut verkkosivut

Uudistamme verkkosivustoja, sekä kehittelemme uusia. Käy tutustumassa palveluihimme!

Graafiset tuotokset

Toteutamme suunnittelupalveluna logot sekä yleisilmeet yrityksille ja joukkueille.

Tuotekehitys ja suunnittelu

Kehitämme uudenlaisia tuotteita jälleenmyynti yrityksiin. Käy tutustumassa.

Palvelut

Miksi valitsisit juuri meidät?

” Me kuuntelemme asiakasta ja haluamme tehdä teille yhdessä sivustot, jollaiset sinä juuri haluat. ”

Mukautetut Verkkosivut

Teemme Sinulle Helppokäyttöiset ja Edulliset, laitteisiin mukautuvat sivustot. Haluamme tarjota sinulle myös parasta mahdollista ja joustavaa palvelua niin, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Graafiset tuotokset

Teemme Sinulle tai Yrityksellesi graafisia tuotoksia, kuten tarroitukset, käyntikortit ja esittelykuvat tai videot. Toteutamme myös suunnittelupalveluna logot sekä yleisilmeet yrityksille ja joukkueille.

Tuotekehitys ja suunnittelu

Jos Sinulla tai Yritykselläsi on idea, joka voisi edistää ja tukea omaa toimintaasi tai liiketoimintaasi, niin olkaa rohkeasti yhteydessä – autamme ja järjestämme teille sopivat ammattilaiset mukaan.

Mitä meiltä saatte?

” Edulliset ja Yksilölliset verkkosivut sekä Palvelemme teitä Nopeasti, Laadukkaasti ja Suurella sydämellä ”

” Olen tietojenkäsittelyn tradenomi, joka valmistui vuonna 2017, Oulun ammattikorkeakoulusta. Olen monialainen osaaja eri ammatin aloilta ja suhtaudun positiivisesti kaikkeen uudenlaiseen ja mielenkiintoiseen haasteeseen. Haluan olla osana tarinaanne, auttaa ja kehittää sitä omalta osaltani ja viedä teidän toimintaanne tai liiketoimintaa eteenpäin. ”

Keijo Sääskilahti, – WEB-Suunnittelija


Olemme oululainen monipalveleva suunnitteluyritys, joka toteuttaa graafisia palveluita verkkosivustoista muihin graafisiin tuotoksiin. Kehitämme myös teknisenä suunnittelu työnä uudenlaisia tuotteita maailmalle.

KSD-Palvelut

  • Palvelutoiminnassa suunnittelemme asiakkaiden tarpeisiin sopivia markkinointi välineitä roll-upeista huppareihin, sekä laadimme heille julisteet, tarrat ja paljon muita sähköisiä painomateriaaleja.
  • Tuemme aloittavia yrittäjiä, toteuttamalla heille edullisia verkkosivuja sekä muita graafisia tuotoksia.

 

Löydät meidät osoitteesta:

Puusepänkuja 1A6, 90130 Oulu
Yhteydenotto lomake

Ota yhteyttä!

  • Nimi (pakollinen)
  • Sähköposti (pakollinen)
  • Puhelinnumero
  • Aihe
  • Kerro viestisi:

Laskutustiedot

Paperiset laskut

Northerndesign / KSD-Palvelut
Puusepänkuja 1A6, 90130 Oulu

Sähköiset laskut

Yritys: Northerndesign / KSD-Palvelut
Y-Tunnus: 1863160-1